Mam pytanie: czy ten podłokietnik jest taki sam jak ten ? http://moto.allegro.pl/item108680627...iem_szary.html . A tak przy okazji to wygodniej się jeździ z nim ? Bo sam się przymierzam ale nie wiem czy gra jest warta świeczki.
[O2] [O2FL] Dołożenie Maxi-Dot`a
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[O2] [O2FL] Dołożenie Maxi-Dot`a
Chciałem spytać, czy ktoś z Was dokładał już może Maxi-Dot`a do O2FL Ambiente?.
Na moje pytanie przy kupnie auta, jaka jest różnica między MD, a dużym wyświetlaczem, otrzymałem odpowiedź, że wyświetla duży rysunek auta przy otwarciu drzwi :x . Rozumiecie mnie chyba, że w tej sytuacji nie dopłaciłem 700zł, gdybym wtedy wiedział jakie są prawdziwe możliwości MD :roll:. Gdybym go teraz miał, poważnie zastanowiłbym się nad kabelkiem dodającym E-MFA.
Czy trzeba wymieniać całe zegary, czy jest możliwość wymiany samego modułu wyświetlacza?
Jeśli okaże się, że to zbyt dużo problemów i wydatków, poszukam innej opcji zamontowania wskaźnika temp. oleju, Voltomierza i ciśnienia doładowania.
-
-
Zamieszczone przez bzik13Fakt MD jest wygodniejszy w obsłudze ponieważ nie trzeba laptopa, ale są również w sprzedaży kabelki z samodzielnym interfejsem.
Zamieszczone przez AndysGdybym go teraz miał, poważnie zastanowiłbym się nad kabelkiem dodającym E-MFA.
Zamieszczone przez Andysposzukam innej opcji zamontowania wskaźnika temp. oleju, Voltomierza i ciśnienia doładowania.
Komentarz
-
-
A nie lepiej kupić VCDSa za pieniądze które chcesz wydać na MD?
mając na uwadze ostatnie próby moda MFA (zwanego również FIS oraz MD) (http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29509) nie ma nawet porównania.
mi przy zakupie też sprzedawca odradzał MFA twierdząc, że to zbędny gadżet. dzisiaj coraz częściej myślę o wymianie panelu zegarów mimo, że auto ma 1,5 roku.
nie każdy ma ochotę (ew. wiedzę lub potrzeby) grzebać w ustawieniach modułu komfortu.
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nedarw życiu codziennym ciężko co rano podłączać lapkaZamieszczone przez bzik13Fakt MD jest wygodniejszy w obsłudze ponieważ nie trzeba laptopa, ale są również w sprzedaży kabelki z samodzielnym interfejsem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _tm_W O1 wymiana na Maxi-Dota polega na wymianie całych zegarów, więc zapewne w O2 jest podobnie.MINT
Komentarz
-
-
Witam Panowie...
Też jestem w trakcie wymiany zegarów na Maxi-Dot i już zdążyłem przekonać się że nie jest to taka prosta sprawa, mam za sobą około dziesięciu "magików" i żaden nic tu nie ogarnął. Problem jest jeden, a mianowicie wydobycie kodu PIN lub binarnego (jak zwał tak zwał) z tej nowej szafy. Szukam kogoś kto już to robił. O2 2007r., zegary 2008. Załączam fotkę z nalepką dla orientacji.
[ Dodano: Pon 04 Mar, 13 19:23 ]
...Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz